21 april 2015

Lunch: ei-wrap met vullling

Een simpel maar lekker recept,
koolhydraat-arm. 

Ei-wrap met rauwkost 
en zalmsalade
erg lekker als lunch! 



Ik had nog een restje zalmsalade over. Hier vind je het recept voor een salade: zalmsalade-tonijnsalade (klik). Ik had nog behoorlijk wat bloemkool over. De aardappels verving ik voor bloemkool dat proef je echt niet!! Manlief lust echt geen bloemkool... hierin proeft hij het niet ;-).

Recept:
Kluts een paar eieren met wat zout en peper in een kom. Bak er een ei-pannenkoek/ wrap van.

Beleg deze met wat rauwkost en de zalmsalade.

Je kunt de eiwrap natuurlijk ook met andere dingen beleggen, denk aan avocado, tomaatjes, komkommer, geraspte kaas, gerookte zalm of een mengseltje van gebakken uitjes met paprika.

Eet smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.